Dr. Abaz Hodo, “Mjeshtri i Madh” i komunitetit fisnik çam

Fragment nga libri i Nikolla Sudar: “Shijaku – ky oaz fisnikëre, atdhetarie dhe humanizmi”.

Dashamir Gurabardhi, piktori shijakas me emër edhe në SHBA

Fragment nga libri i Nikolla Sudar: “Shijaku – ky oaz fisnikëre, atdhetarie dhe humanizmi”.

Kur vetmohimi dhe humanizmi përbëjnë domethënien e një populli!

Jeta është e mbushur me festa. Vend nderi zë edhe 13 korriku, “Dita e sovranitetit” për popullin mik malazez