Bundestagu gjerman, mbështetje Shqipërisë drejt integrimit europian

Kryetarja e Komisionit për Politikën e Jashtme, Mimi Kodheli së bashku me anëtarët e këtij komisioni, Tritan Shehu, Etjen Xhafaj, Petro Koçi dhe Bardhyl Kollçaku, pritën në takim Thomas Hacker dhe Stephan Brandner, anëtarë të Grupit Parlamentar të Bundestagut për Evropën Juglindore

Kodheli me përfaqësuesin e “UN Women”: Shqipëria mbështet luftën ndaj pabarazisë gjinore

Kryetarja e Komisionit për Politikën e Jashtme në Kuvend, u takua me përfaqësuesin e “UN Women”, Michele Ribotta.

Turqia, një prej partnerëve strategjikë të Shqipërisë!

Konferencë shkencore kushtuar 100-vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Turqisë

“Shqipëria dhe Türkiye: ngritja e një partneriteti strategjik-100 vjet marrëdhënie diplomatike”

Të pranishëm ambasadori Tayyar Kağan Atay dhe ambasadori İlhan Saygılı, drejtor i Përgjithshëm për Ballkanin dhe Evropën Qendrore pranë Ministrisë së Jashtme turke.

Delegacioni i Komisionit për Politikën e Jashtme, vizitë pune në Maqedoninë e Veriut

Delegacioni u prit në takim nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi i cili vlerësoi marrëdhëniet mes dy vendeve

Angazhimi i qeverisë gjermane, integrimi sa më i shpejtë i rajoni

Kryetarja e Komisionit për Politikën e Jashtme, Mimi Kodheli mori pjesë në takimin për të diskutuar mbi Procesin e Berlinit me homologët nga vendet e Ballkanit Perëndimor

Kodheli: Kosova, prioritet kombëtar i Shqipërisë

Kryetarja e Komisionit për Politikën e Jashtme, Mimi Kodheli së bashku me kolegë të komisionit, pritën në Kuvendin e Shqipërisë, një delegacion nga Komisioni për Politikën e Jashtme dhe Diasporën nga Kuvendi i Kosovës, drejtuar nga Arbëresha Kryeziu-Hoti.

Miratohet marrëveshja me Sllovakinë për eliminimin e tatimit të dyfishtë

Në drejtimin e kryetares Mimi Kodheli, u mblodh ditën e sotme Komisioni për Politikën e Jashtme.

Dëgjesa me kandidatët për ambasadorë. Malaj në Kosovë, Canaj në Serbi dhe Qirko në Hungari

Në drejtimin e Kryetares, Mimi Kodheli, u mblodh ditën e sotme Komisioni për Politikën e Jashtme

Belgjika mbështetje Shqipërisë në rrugën drejt integrimit në BE

Me ftesë të kryetares së Delegacionit të Përhershëm në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, Mimi Kodheli,.