Kodheli në Komisionin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s: Në fokus, partneritetet e reja dhe samiti i Uashingtonit

Deputetja Mimi Kodheli po merr pjesë në takimin e punës në Estoni, të Komisionit të Përhershëm të Asamblesë Parlamentare të NATO-s.


Deputetja e Partisë Socialiste Mimi Kodheli po merr pjesë në takimin e punës në Estoni, të Komisionit të Përhershëm të Asamblesë Parlamentare të NATO-s.

Kodheli, e cila mban pozicionin e kryetares së Komisionit të Politikës së Jashtme në Kuvendin e Shqipërisë dhe po ashtu është edhe kryetare e Grupit Socialist në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, sqaron se prania e saj në takimin e zhvilluar në Talin, vjen në cilësinë e anëtares së Byrosë dhe të kryetares së Delegacionit të Përhershëm të Shqipërisë. Gjatë takimit është diskutuar mbi partneritetet e reja të Asamblesë, Samitin e Uashingtonit si dhe axhendën e aktiviteteve deri në fund të vitit.

“Një fundjavë pune në Talin të Estonisë me kolegët e Komisionit të Përhershëm të Asamblesë Parlamentare të NATO-s, në cilësinë e Anëtares së Byrosë dhe të Kryetares së Delegacionit të Përhershëm të Shqipërisë”, shkruan Kodheli.

“Në program diskutime mbi partneritetet e reja të Asamblesë, Samitin e Uashingtonit si dhe axhendën e aktiviteteve deri në fund të vitit”, përfundon Kodheli.

Lufta, te pragu?

Izraeli dhe Irani, në një rajon të nxehtë sic është Lindja e Mesme kanë njohur së bashku raporte komplekse me…

Global 360

Izraeli kërkon mbledhjen e Këshillit të Sigurimit pas sulmit të Iranit

Izraeli ka kërkuar që Këshilli i Sigurimit i OKB-së të mbajë një mbledhje urgjente sot për të dënuar sulmin e…

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lufta, te pragu?

Izraeli dhe Irani, në një rajon të nxehtë sic është Lindja e Mesme kanë njohur së bashku raporte komplekse me…

Profil

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Masmedia

Lufta, te pragu?

Izraeli dhe Irani, në një rajon të nxehtë sic është Lindja e Mesme kanë njohur së bashku raporte komplekse me…