Përputhja e politikës së jashtme dhe vizave, Fino takim me përfaqësues të BE

Zëvendësministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Megi Fino zhvilloi një takim me delegacionin nga Komisioni Evropian (DG Home dhe DG Near),