Hasani uron Cameron dhe Cleverly: Mirëpresim vazhdimin e bashkëpunimit me Mbretërinë e Bashkuar

David Cameron, ish-kryeministri britanik, u emërua sot Sekretari i ri i Jashtëm i Mbretërisë së Bashkuar.

Një vit pa mbretëreshën Elizabeth II

Mbretëria e Bashkuar shënon sot përvjetorin e parë të vdekjes së mbretëreshës Elizabeth II

Qyteti i dytë më i madh në Mbretërinë e Bashkuar shpall falimentin

Këshilli i Qytetit në Anglinë qendrore deklaroi se ka lëshuar një njoftim zyrtar që bllokon të gjitha shpenzimet, përveç shërbimeve thelbësore.