Soreca përfundon mandatin: Përmbushëm misionin e mbështetjes së Shqipërisë drejt BE-së

Amabasadori Luigi Soreca, i ngarkuar me punë i delegacionit të BE-së në Tiranë la sot detyrën të cilën e kishte rimarrë 3 muaj më parë.

Soreca i dorëzon Nikollës progresraportin 2023: U përmbushën detyrat e procesit screening

I Ngarkuari me Punë i Bashkimit Europian në Tiranë, ambasadori Luigi Soreca, i dorëzoi sot kryetares së Kuvendit, Lindita Nikolla raportin e Komisionit Europian të vitit 2023 për Shqipërinë.

Presidenti Begaj merr në dorëzim Progres-Raportin 2023 të Komisionit Evropian për Shqipërinë

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, priti sot të Ngarkuarin me Punë të Delegacionit të Bashkimit Evropian në Tiranë, Luigi Soreca,

Qeveria merr progres-raportin e BE

Balluku: Më i miri që kemi marrë. Soreca: SPAK të ndjekë paratë

Soreca: Të garantohet votimi i emigrantëve, procesi me konsensus

Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri, Luigi Soreca, kërkoi sot garantimin e votës së emigrantëve, pavarësisht sfidave dhe problemeve që sjell ky proces.

Soreca: Integrimi jo vetëm çështje teknike, por proces politik dhe ekonomik

I Ngarkuari me Punë i Bashkimit Evropian në Tiranë, Luigi Soreca inkurajoi sot vijimin e reformave në vend

Spiropali pret ambasadorin Soreca: Integrimi në BE, një axhendë me kah të pandryshueshëm

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali priti sot në një takim të ambasadorin e Bashkimit Europian në Shqipëri, Luigi Soreca.

Soreca: 4.8 milionë euro grante për INSTAT, censi të jetë i besueshëm

I Ngarkuari me Punë i Bashkimit Evropian në Tiranë, ambasadori, Luigi Soreca, ka nënvizuar këtë të mërkurë se censi i popullsisë dhe banesave, që pritet të nisë më 18 shtator, është e rëndësishme të japë informacione të besueshme.

Soreca takon Begaj: Shqipëria, aktor konstruktiv rajonal

I Ngarkuari me Punë i BE, Luigi Soreca zhvilloi një takim me Presidentin Bajram Begaj.

Soreca takon Wisner: Partneritet i fortë BE-SHBA, në mbështetje të Shqipërisë drejt integrimit evropian

I Ngarkuari me Punë i Bashkimit Evropian në Tiranë, ambasadori Luigi Soreca, u takua me Të Ngarkuarin me Punë në Ambasadën e SHBA-së në Tiranë, David Wisner.