“Gjurmë të estetikës shpirtërore”

Përmbledhja me tregime “Dy gratë e një burri”, i autores Laura Olldashi

“Vetë ke mbetë”

(E shkruar me këngën e artistes N. Pagarusha)

Bulëza

Kjo nostalgji të qëndronte akoma me grimcat që kishin ndenjur pak në jetën time!

“Eleganca e çajit”

“Orën e çajit e kam parë si leksion mbi elegancën, klasin, paqen e brendshme”

“Atman” dhe rrëfimet e sofistikuara të Laura Olldashit

Libri “Atman” i Laura Olldashit është një përmbledhje me nëntëmbëdhjetë proza

“Asgjëja ime”

(Pas heshtjes së gjatë fshihet një dashuri e madhe, e cila titullohet “Asgjëja ime”)

Laura Olldashi: Jam krenare që arti im del në gjuhën shqipe

Laura Olldashi jeton prej 25 vitesh në Itali, ku punon në spitalin më të madh të Milanos “San Raffaelo”

Përse i njëjti person është mik dhe armik?

U bë vonë. Po bie nata, edhe mbi këtë fotografi, tashmë e vjetër…

“Requiem për Suhade Cakrani”

“E dashur mëmë! Këtu ka ardhur pranvera dhe në oborrin e universitetit kanë çelur lulet e qershive”.