Java e mrekullueshme Kulturore e Azerbajxhanit në Tiranë

REPORTAZH – Java e Azerbajxhanit ofroi për publikun ekspozita, koncerte, kulinari dhe filma.

Nis sot Java Kulturore e Azerbajxhanit, çfarë përmban programi

Sot rikthehen Javët Kulturore Ndërkombëtare, me ditët dedikuar kulturës së Azerbajxhanit nga 31 gushti deri në 3 shtator.