Zyrtarja e KiE: Ekspertizë në uljen e dosjeve të prapambetura në gjykata

Drejtuesja e zyrës së Këshillit të Evropës, Giulia Re, tha sot se Bashkimi Europian do të mbështesë përmes ekspertizës drejtësinë shqiptare, për të rritur efikasitetin, për të mënjanuar ekzistencën e dosjeve të prapambetura.

Ambasadorja zvicerane vizitë në AIDSSH: Brezat e ardhshëm të kenë qasje në informacion

Kreu i Zyrës së Komisionit Europian në Tiranë, Giulia Re dhe ambasadorja zvicerane, Ruth Huber, zhvilluan sot një takim në ambientet e Autoritetit të Dosjeve

Manja takon Drejtuesen e Zyrës së Këshillit të Evropës në Shqipëri Giulia Re

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja, ka zhvilluar një takim kortezie dhe pune me Giulia Re, Drejtuesen e Zyrës së Këshillit të Evropës në Shqipëri.

Giulia Re, Kreu i Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë

Znj. Re ka mbajtur më parë postin e Zëvendëskreut të Zyrës së Këshillit të Evropës në Kishinau