Promovohet libri “Xi Jinping: Qeverisja e Kinës”, në gjuhën shqipe

Kjo vepër është botuar në katër vëllime dhe 41 gjuhë të ndryshme. Është shpërndarë në më shumë se 180 vende

“100-vjet marrëdhënie diplomatike Shqipëri-Turqi!”

Libri u botua nga Qendra e Studimeve Ballkanike dhe UNYT Press, në bashkëpunim me Ambasadën turke në Tiranë

Sukses i kompanive turke në Panairin Ndërkombëtar të Tiranës

Dhoma e Tregtisë së Stambollit (İTO) mori pjesë në Edicionin e 29-të Panairit të organizuar nga Klik Expo Group

Një falenderim!

E kuptoj sesa bukur është të hysh në shtëpinë e dikujt si një libër.

“Të Parat” e Neda Ballukut, gratë dhe vajzat që thyen çdo barrierë!

Me një stil të personalizuar, Neda ofron këndvështrimin e saj për heroinat që ajo ka përzgjedhur te “Të Parat”

Java Kulturore Gjermane: “Shqipëria është Biodiversitet”

REPORTAZH nga dita e parë e Javës së Kulturës Gjermane (2-8 tetor 2023)

Luan Rama, poliedriku i letrave shqipe!

Diplomat, poet, shkrimtar, skenarist, përkthyes, historian, biograf, piktor. Autor i 60 librave.

Ali Oseku, “E gjithë drita që nuk mund të shohim”!

REPORTAZH nga ekspozita “All light we cannot see” e piktorit modernist Ali Oseku

“Qazim Bej Mulleti, i vërteti !”

Reportazh Nderimi për Rivarrimin në Shqipëri të ish-Prefektit të Tiranës, Qazim Bej Mulleti.

Një vizitë emocionuese te Fondacioni “Alsar” – “Alternativa e së Ardhmes”

REPORTAZH – Fondacioni “Alternativa e së ardhmes” iu shtua shoqërisë civile shqiptare, më 21 shtator 2006