Mazniku: Reforma Territoriale rriti me 271% të ardhurat e bashkive

Të ardhurat nga pushteti vendor shënuan rritje të konsiderueshme gjatë vitit 2023. Ministri i Shtetit.

Zhvillimi i bashkive, Mazniku: Mbi 20 programe të financuara nga BE-ja në 2024

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor: Berati është qyteti që ka pasur më shumë projekte të financuara nga BE-ja

Mazniku: Rijetësim Kalasë së Pogradecit, tjetër atraksion turistik gjithëvjetor

Projekti financohet nga projekti IPA ndërkufitar Maqedoni e Veriut-Shqipëri

Manastirliu-Mazniku takim me kryetarët e bashkive: Masterplan për zhvillimin e infrastrukturës arsimore

Ministrja e Arsimit dhe Sporteve Ogerta Manastirliu dhe Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor, Arbjan Mazniku organizuan një takim me kryetarët dhe përfaqësuesit e bashkive në vend

Mazniku: Qeveria mbështetje bashkive për hartimin e programit kombëtar të mbarështimit të pyjeve

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor, Arbjan Mazniku deklaroi se qeveria do të mbështesë bashkitë e vendit për hartimin e programit kombëtar të mbarështimit të pyjeve.

Mazniku: Vitin ardhshëm do të ngrihet Akademia e Pushtetit Vendor

Sfida më e madhe është rritja e kapaciteteve të administratës.

Kryediplomati kinez takim me Ministrin e Shtetit për Pushtetin Vendor

Të dy palët shkëmbyen pikëpamje mbi forcimin e bashkëpunimit vendor midis Kinës dhe Shqipërisë

Kumbaro: Gjirokastra këtë vit ka pritur 300 mijë turistë

MInistrja e Turizmit: Gjirokastra i ka suprizuar i surprizuar atraksionet historike dhe standardet e bujtinave

Mazniku takon ambasadoren e Zvicrës: Bashkëpunim për forcimin e mirëqeverisjes vendore

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor, Arbjan Mazniku zhvilloi një takim me ambasadoren e Zvicrës në Shqipëri, Ruth Huber.