Nis Shkolla Verore e Bullgarishtes, pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja

Në ditën e parë të Shkollës ishte i pranishëm edhe Ambasadori i Bullgarisë në Shqipëri, Ivaylo Kirov

Dita e Vellezërve të Shenjtë KIRIL dhe METODIJ, ambasada bullgare program të veçantë kulturor

Në aktivitet, merrte pjesë edhe ambasadori i Bullgarisë në Shqipëri, Ivaylo Kirov