Java e Kombeve të Bashkuara, seminar për ndryshimet klimatike në Shqipëri

Seminari “Enhancing Climate Ambition in Albania” u organizua nga Ambasada e Spanjës në bashkëpunim me United Nations Albania, UNDP Albania Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, dhe Universiteti i Tiranës.

Bashkëpunimi në turizëm, ambasadori spanjoll takon kryebashkiakun e Sarandës

Ambasadori Alvaro Renedo Zalba, pati një takim kryetarin e ri të Bashkisë së Sarandës, Oltion Çaçi.

Ambasada e Spanjës prezanton shkrimtarët Manuel Méndez Guerrero dhe Alfredo Villaverde Gil

Akiviteti u zhvillua në kuadër të intensifikimit të marrëdhënieve mes Spanjës dhe Shqipërisë.

Ambasada spanjolle organizon seminarin “Building the XXI century artists”

Aktiviteti është pjesë e “EuroWeeks” të European Union in Albania