“Hungarissimo 2023”, një udhëtim magjik mes kulturave dhe miqësisë!

“Java e Kulturës Hungareze 2023” erdhi anembanë Shqipërisë, nga data 2-6 nëntor 2023.

“Hungarissimo 2023”, Java e Kulturës Hungareze mbyllet me një mbrëmje gala magjike në qytetin e Durrësit

Koncerti Grand Gala “Liszt 212 Vjet” në Durrës ishte një urë kulturore që lidh Shqipërinë me Hungarinë

Java Kulturore Hungareze, simpozium kushtuar poetit Petőf dhe koncert

Dita e katërt e “Javës së Kulturës Hungareze”, përtej eventeve të planifikuara në qytetin e Korçës, u karakterizua dhe nga dy evente të rëndësishme dhe substanciale në Tiranë.

Koncerti “Liszt 212 vjet”, Almira Emiri luan për herë të parë “Totentanz” në Shqipëri

Orkestra Simfonike luajti nën dirigjimin e Oleg Arapi, ndërsa soliste ishte pianistja Almira Emiri e ardhur nga Hungaria

Festivali Kulturor Shqipëri-Izrael, një risi në skenën shqiptare dhe ballkanike

Në datat 12-21 shtator 2021, Tirana do të mirëpresë Festivalin Kulturor Shqipëri-Izrael, një event i jashtëzakonshëm.