“National Geographic France” artikull për Vjosën: Udhëtim përmes zemrës së egër të Shqipërisë

Artikulli në revistën prestigjioze “National Geographic France” mban emrin e Amelia Duggan dhe i kushtohet Parkut Kombëtar të Lumit Vjosa.

Revista franceze “Buzzly”: Vizitoni Shqipërinë për një zbulim të vërtetë turistik në 2024-n

Antoine Lourta shkruan në revistën franceze “Buzzly”.

Media franceze “Aufeminin”: Shqipëria, destinacioni më në tendencë për verën e vitit 2024

Charlotte Loisy shkruan në revistën franceze “Aufeminin”.

Media italiane: Shqipëria në krye të listës së udhëtimeve të turistëve

Edhe për verën e 2024, Shqipëria është në krye të listës së udhëtimeve të turistëve italianë që duan të shkojnë me pushime në plazh dhe në një destinacion jo shumë larg Italisë, sipas revistës italiane manintown.com.

Media britanike “Rest Less”: Shqipëria – mes vendeve të mahnitshme për zbulime kulturore

Gazetarja Elise Christian shkruan në të përditshmen britanike restless.co.uk .

“Figaro Nautisme”: Shtatë vendet mahnitëse në Rivierën Shqiptare!

Gazeta franceze: Shqipëria po tërheq gjithnjë e më shumë turistë që kërkojnë udhëtime të orientuara drejt natyrës

”Der Standard”: Shqipëria ndër më të kërkuarat nga turistët

Bettina Pfluger shkruan për gazetën më të madhe austriake ”Der Standard”.

“Forbes España”: Shqipëria mes destinacioneve të preferuara ndërkombëtare të spanjollëve këtë verë

Destinacioni shqiptar është kthyer në trend vitet e fundit dhe itinerari i tij është bërë më i popullarizuar duke kryesuar në listën e udhëtimeve evropiane.

Revista franceze “Voyageurs”: Imazhi i ri i Tiranës, qytet magjepsës për t’u eksploruar

Revista e njohur franceze “Voyageurs” i ka kushtuar një hapësirë të veçantë kryeqytetit shqiptar.

Spanjollja “Super Deporte”: Shqipëria, destinacioni turistik më tërheqës në 2024-n

Gazetarja Rosa Campos shkruan në të përditshmen spanjolle “Super Deporte”.