Ambasadori Poda takon Ministrin e Shëndetësisë së Kroacisë, Vili Beros

Ambasadori i Shqipërisë në Kroaci, Riza Poda zhvilloi një takim pune me Ministrin e Shendetesise së Kroacisë, Vili Beros


Ambasadori i Shqipërisë në Kroaci, Riza Poda zhvilloi një takim pune me Ministrin e Shëndetësisë së Kroacisë, Vili Beros, Në kuadër të angazhimit per forcimin e bashkepunimit dypalësh me Republikën e Kroacisë.

Ambasadori Poda falenderoi autoritetet kroate dhe vecanerisht Ministrin Beros per ndihmen dhe trajtimin mjekesor te ofruar per shtetasit shqiptare te lenduar ne aksidentin tragjik automobilistik te ndodhur ndodhur pak dite me pare ne Kroaci.

Postimi i Ambasadës Shqiptare në Kroaci

AMBASADORI PODA TAKON MINISTRIN E SHENDETËSISE SË KROACISË

Në kuadër të angazhimit per forcimin e bashkepunimit dypalësh me Republikën e Kroacisë, Ambasadori Poda zhvilloi një takim pune me Ministrin e Shendetesise se Kroacisë, Vili Beros.

Në këtë takim, Ambasadori Poda, shoqërohej nga deputetja shqiptare në Parlamentin e Kroacisë, znj. Ermina Lekaj Prljaskaj.

Bashkëbiseduesit shkëmbyen mendime mbi stadin aktual te bashkepunimit ne fushen e shendetesise, duke ndare mendimin mbi nevojen e zgjerimit te tij ne te ardhmen ne sektore me interes te perbashket. Ne kete kuader, ata diskutuan mbi intensifikimin e kontakteve/vizitave reciproke, ne nivel ministri te cilat do te kontribuojne ne cuarjen perpara te ketij bashkepunimi.

Ambasadori Poda falenderoi autoritetet kroate dhe vecanerisht Ministrin Beros per ndihmen dhe trajtimin mjekesor te ofruar per shtetasit shqiptare te lenduar ne aksidentin tragjik automobilistik te ndodhur ndodhur pak dite me pare ne Kroaci.

AMBASADORI PODA TAKON MINISTRIN E SHENDETËSISE SË KROACISË

Në kuadër të angazhimit per forcimin e bashkepunimit…

Posted by Ambasada Shqiptare ne Kroaci on Wednesday, March 1, 2023

Kompanitë shqiptare në fokus të konferencës “Business 2030

Ambasada e Suedisë në Shqipëri dhe Kombet e Bashkuara organizojnë Konferencën “Business 2030”

Global 360

Epoka e post-së vërtetës, “faktet alternative” dhe Kina në lupën e medias

  Nga Dr. Marsela Musabelliu Psikologët përdorin termin “gaslight” (shqipëruar ndriçim/ndezje me gaz) për t’iu.

Diplovista

Djali kujton historinë e nënës që u shpëtua në Shqipëri gjatë Holokaustit

Zëri i Amerikës interviston djalin Juta Gerechter, Benjy Neumman dhe familjarët e Njazi dhe Lisa Lotte Pilkut

Gjeopolitika

Dialogu dhe kooperimi Francë & Europë me Kinën si alternativë për paqe!

Presidenti i Republikës Franceze, Emmanuel Macron, realizoi në Kinë një vizitë treditore

OPED

Mid’hat Frashëri, diplomat, albanalog dhe antropolog i spikatur

Fjala në përurimin e vëllimit të tetë të veprës së zgjedhur të Mid'hat Frashërit.

Profil

Jepini pasaportën kuqezi “shqiptares” Yuri Kim!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Masmedia

”The Sun”: Shqipëria vendi i ri i pushimeve verore në Evropë

Mesatarisht, kostoja e jetesës në Tiranë është rreth 61 për qind më e ulët se në Londër.