UNDP Albania: Projekti “Të rinjtë për Përfshirje, Barazi & Besim”

UNDP Albania organizoi takimin rreth projektit “Të rinjtë për Përfshirje, Barazi & Besim”, mbështetur nga Fondi i Kombeve të Bashkuara për Paqen dhe zbatuar nga UNFPA, UNDP, UNESCO dhe UN Women.


UNDP Albania organizoi takimin rreth projektit “Të rinjtë për Përfshirje, Barazi & Besim”, mbështetur nga Fondi i Kombeve të Bashkuara për Paqen dhe zbatuar nga UNFPA, UNDP, UNESCO dhe UN Women.

Ministrja për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi, nënvizoi rolin kyç të të rinjve për t’u angazhuar në vendimmarrjen dhe krijimin e hapësirave të qëndrueshme, të sigurta e të paqta në rajon për sot dhe të ardhmen.

POSTIMI I UNDP Albania

Cilat janë arritjet, sfidat? Po hapat e mëtejshëm? Këto janë disa nga pikat e diskutimit në takimin rajonal të projektit “Të rinjtë për Përfshirje, Barazi & Besim” mbështetur nga Fondi i Kombeve të Bashkuara për Paqen dhe zbatuar nga UNFPA, UNDP, UNESCO dhe UN Women.

Ministrja për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi, nënvizoi rolin kyç të të rinjve për t’u angazhuar në vendimmarrjen dhe krijimin e hapësirave të qëndrueshme, të sigurta e të paqta në rajon për sot dhe të ardhmen. “Zërat e të rinjve duhet të dëgjohen dhe të vlerësohen. Është thelbësore të krijohen platforma të përfshirëse për dialog dhe të sigurohet kontributi i tyre i pashmangshëm.”

Cilat janë arritjet, sfidat? Po hapat e mëtejshëm? Këto janë disa nga pikat e diskutimit në takimin rajonal të projektit…

Posted by UNDP Albania on Tuesday, June 13, 2023

Rama në 30-vjetorin e Coca Cola në Shqipëri: Të lidhur më shumë se kurrë me Italinë

ryeministri Edi Rama mori pjesë sot në ceremoninë e mbajtur në kuadër të 30-vjetorit të.

Global 360

Përqafimi i paqes i Papa Franceskut me një palestinez dhe një izraelit

Duartrokitje të mëdha nga e gjithë Arena e Veronas, në këmbë të gjithë pas përqafimit të Papa Françeskut me dy…

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Shkolla e shkrimtarit

Shkrimtari nuk bëhet nga shkolla, shkrimtari lind.

Profil

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Masmedia

Rama në 30-vjetorin e Coca Cola në Shqipëri: Të lidhur më shumë se kurrë me Italinë

ryeministri Edi Rama mori pjesë sot në ceremoninë e mbajtur në kuadër të 30-vjetorit të.