Vëzhguesit e ambasadës amerikane: Procesi të jetë transparent, i lirë dhe i sigurt

Ekipet e vëzhguesve të zgjedhjeve të Ambasadës së SHBA janë në të gjithë vendin


Ekipet e vëzhguesve të zgjedhjeve të Ambasadës së SHBA janë në të gjithë vendin për të vëzhguar procesin e votimit dhe numërimit për zgjedhjet e 14 majit.

Ambasada e SHBA-së ndau sot në rrjetet sociale momente nga vëzhgimi i ekipeve vëzhguese në qendrat e votimit.

“Ekipet e Vëzhguesve të Zgjedhjeve të Ambasadës së SHBA janë në të gjithë vendin, teksa shqiptarët ushtrojnë të drejtën e tyre më themelore demokratike, të drejtën e votës. Ne nxisim shqiptarët të marrin pjesë dhe autoritetet të sigurojnë që procesi zgjedhor të jetë transparent, i lirë dhe i sigurt”, thekson ambasada e SHBA-së.

Më herët ambasadorja Kim tha se “shpresojmë që të gjithë qytetarët e Shqipërisë të ushtrojnë të drejtën e tyre themelore demokratike për të shprehur vullnetin e tyre përmes zgjedhjeve të lira dhe të ndershme”.

Kompanitë shqiptare në fokus të konferencës “Business 2030

Ambasada e Suedisë në Shqipëri dhe Kombet e Bashkuara organizojnë Konferencën “Business 2030”

Global 360

Epoka e post-së vërtetës, “faktet alternative” dhe Kina në lupën e medias

  Nga Dr. Marsela Musabelliu Psikologët përdorin termin “gaslight” (shqipëruar ndriçim/ndezje me gaz) për t’iu.

Diplovista

Djali kujton historinë e nënës që u shpëtua në Shqipëri gjatë Holokaustit

Zëri i Amerikës interviston djalin Juta Gerechter, Benjy Neumman dhe familjarët e Njazi dhe Lisa Lotte Pilkut

Gjeopolitika

Dialogu dhe kooperimi Francë & Europë me Kinën si alternativë për paqe!

Presidenti i Republikës Franceze, Emmanuel Macron, realizoi në Kinë një vizitë treditore

OPED

Mid’hat Frashëri, diplomat, albanalog dhe antropolog i spikatur

Fjala në përurimin e vëllimit të tetë të veprës së zgjedhur të Mid'hat Frashërit.

Profil

Jepini pasaportën kuqezi “shqiptares” Yuri Kim!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Masmedia

”The Sun”: Shqipëria vendi i ri i pushimeve verore në Evropë

Mesatarisht, kostoja e jetesës në Tiranë është rreth 61 për qind më e ulët se në Londër.