Balla: Bashkëpunimi me agjencitë ligjzbatuese të SHBA, i një rëndësie strategjike për ne

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla zhvilloi një takim me përfaqësues të lartë të ambasadës amerikane në Tiranë

Begaj: SHBA-të, rol vendimtar për Kosovën e lirë

Presidenti Bajram Begaj, mori pjesë në pritjen me rastin e 247 vjetorit të Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, të organizuar nga Ambasada Amerikane në Tiranë.

Kim: Shqipëria do të jetë gjithmonë brenda meje!

Ambasadorja e SHBA zhvilloi sot konferencën e fundit për mediet

Njohja e të rinjve me programet e ambasadës, autobusi i Këndit Amerikan Lëvizës ndalon në Fier

Vizitorët shijuan një listë të gjallë me muzikë amerikane, lojëra interaktive, turne të realitetit virtual

Vëzhguesit e ambasadës amerikane: Procesi të jetë transparent, i lirë dhe i sigurt

Ekipet e vëzhguesve të zgjedhjeve të Ambasadës së SHBA janë në të gjithë vendin

Jepini pasaportën kuqezi “shqiptares” Yuri Kim!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Familja Zena shpëtoi jetën e 30 amerikanëve në 1943, SHBA e nderon me certifikatë mirënjohje

Familja Zena shpëtoi jetën e 30 amerikanëve, pasi avioni i tyre u rrëzua në Shqipëri në vitin 1943.

Inaugurimi i Legatës së SHBA në Tiranë, Mbreti Zog kërcim me gruan e ambasadorit amerikan

Gazeta amerikane “St. Louis Post-Dispatch”: Mbreti i Shqipërisë do të kërcejë me znj. Charles C. Hart