Bashkëpunimi në nivel vendor me Kosovën, Mazniku pret ambasadorin Durmishi

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor, Arbian Maznku, pret ambasadorin e Kosovës, Skënder Durmishi.

Spiropali: Forcim i bashkëpunimit në fushat prioritare mes Shqipërisë dhe Kosovës

Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali pret ambasadorin e Kosovës, Skënder Durmishi