Fabio Thaçi, piktori i dialogut intim përmes artit

REPORTAZH nga ekspozita e Fabio Thaçit “Metaforma – Shtëpia dhe bota”, e hapur në Galerinë FAB.

Kush e vrau “Ted B”, romani misterioz i Leonard Veizit

“Ted B” është botimi i tij i 12-të. Libri i tij i parë është “Grahma e shpirtit të mjegullt” (1997)

Luan Rama, poliedriku i letrave shqipe!

Diplomat, poet, shkrimtar, skenarist, përkthyes, historian, biograf, piktor. Autor i 60 librave.

Adrian Devolli, “Kalorësi” i Artit

Piktori i mirënjohur, Adrian Devolli, hap në Galerinë FAB ekspozitën e tij “Gjurmë” / “Trace”

Ali Oseku, “E gjithë drita që nuk mund të shohim”!

REPORTAZH nga ekspozita “All light we cannot see” e piktorit modernist Ali Oseku

Muzeu Bunk’Art 2, atraksioni i turistëve të huaj!

Muzeu Bunk’Art 2 është prej disa vitesh një nga destinacionet turistike më të vizituara nga turistët e huaj

Në FK Tirana-Beşiktaş JK, ku “fitoi” miqësia midis Shqipërisë dhe Turqisë

REPORTAZH nga “Air Albania”, në ndeshjen e kthimit, e vlefshme për Conference League: FK Tirana-Beşiktaş JK

Një ditë mes qindra fotove në Ekspozitën “START” në Galerinë FAB

Ekspozita “Start” është hapur në Galerinë e Akademisë së Arteve të Bukura në kryeqytet

Çelnimi i një Pranvere të përhershme!

Romantikët e eskursioneve do të vijojnë të zbulojnë Vjosën, në kërkim të luleve të egra të dashurisë.

“Shtëpia me gjethe”, shtëpia e krimeve të Sigurimit

Përgjime, spiunime… që kanë sjellë arrestime, internime, tortura, dënime të rënda për shumë të pafajshëm…