Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë pret Ambasadoren e re të RP të Kinës në Shqipëri

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë e uroi diplomaten e lartë kineze, Pang Chuxue, për fillimin e misionit në vendin tonë

Ambasadorja e Kinës, Pang Chunxue, takim me Këshillin e Ambasadorëve Shqiptarë

Palët shkëmbyen mendime mbi marrëdhëniet Kinë-Shqipëri dhe çështje me interes të përbashkët.

Ambasadorja e Kinës takim me Kryebashkiakun Veliaj

Të dy palët shkëmbyen mendime mbi marrëdhëniet Kinë-Shqipëri dhe bashkëpunimin dypalësh vendor.

Ambasadorja e Kinës, Pang Chunxue, dorëzon letrat kredenciale

Ambasadorja Pang i përcolli presidentit Begaj përshëndetjet e sinqerta dhe urimet më të mira të presidentit kinez Xi Jinping

Pang Chunxue, ambasadorja e re e Kinës në Shqipëri

Pang Chunxue pason ambasadorin e Kinës, Zhou Ding.