Gazetari izraelit Larry Luxner, leksion për targat shqiptare në “Automotive Fair Albania”

Gazetari me banim në Izrael është shumë i apasionuar pas koleksionimit të targave nga vende të ndryshme të botës.

Shqipëria ka qenë prej kohësh një vend pro-izraelit. A do ta ndryshojë këtë lufta e Hamasit?

Një sondazh online i shqiptarëve, i kryer nga Eduard Zaloshnja, tregoi simpati relativisht të fortë për Izraelin

Nga Izraeli në Ballkan: Shqipëri, Kosovë dhe Mali i Zi

Një reportazh i bukur, i shkruar nga gazetari amerikano-izraelit, Larry Luxner, për gazetën “The Times of Israel”