Fitër Bajrami, besimtarët myslimanë falin namazin në sheshin “Skënderbej”

Pas 30 ditëve agjërim dhe falje besimtarët myslimanë festojnë sot Fitër Bajramin.

Kreu i myslimanëve shqiptarë viziton Mekën, falet brenda Qabesë

Kreu i Komunitetit Mysliman të Shqiptarëve, Bujar Spahiu, ka qenë pjesë e disa delegacioneve të përzgjedhura për të vizituar Mekën

Begaj: Karakteri patriotik, në themel të Komunitetit Mysliman Shqiptar

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj mori pjesë në pritjen me rastin e 100-vjetorit të Komunitetit Mysliman Shqiptar.

King-Smith takon kreun e Komunitetit Mysliman, vlerëson mesazhet drejtuar të rinjve

Kryetari i Komunitetit Mysliman Bujar Spahiu priti në takim ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar, Alastair King-Smith.

Muaji i shenjtë i Ramazanit, Begaj: Agjërim të lehtë e të pranuar të gjithë besimtarëve!

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë shtroi sonte tryezën e iftarit të parë të muajit të shenjtë të Ramazanit.