“Mes jush jetoj”, botohet përmbledhja me poezi të Jorgo Papingjit

Një përmbledhje me poezitë më të zgjedhura të të mirënjohurit Jorgo Papangjit, përgatitur nga Ilir Cumani, sapo është botuar në librin e titull “Mes jush jetoj”

Një libër për poetin e pakohë…

“Mes jush Jetoj” është një libër jo i zakonshëm, në përmbajtje dhe në kohë.

Alqi Lepuri, artisti i larë me ujin e bekuar të detit të brigjeve joniane!

“Artisti i Merituar” dhe pedagogu i Institutit të Lartë të Arteve, (ILA), Mjeshtri skrupuloz i dirizhimit.

Dritëroi bën dritë edhe me mungesën e tij fizike…

Ky BURRË i ndritur i Kombit tonë, është NJERIU që ka ndikuar fuqishëm në ndjesitë dhe shijet e mija estetike

Kujtim Laro ishte i madh si artist… por, edhe më i madh si Njeri!

Kujtim Laro, “Artist i Merituar”, mbetet një nga kompozitorët më unik në gjithë krijimtarinë e tij të pasur muzikore.

Prehu në paqe poeti, Bardhyl Maliqi!

Konispoli dhe Saranda, me ikjen e tij për në amëshim, humbën një aset të çmuar të racës nga elita e intelektualëve

Tahir Baçova, edhe pse në të ’90-tat e tij, më çuditi duke më surprizuar me një pyetje…

E pashë me admirim dhe me vëmendje për pak çaste këtë Njeri të veçantë.

Në çdo notë e vija pentagrami është Ajo!

Edhe 100 vite plot Bekime e shtrenjta Mikja ime e vyer, Zhuljana Jorganxji. Mikja e çdo vatre shqiptarie ku flitet dhe këndohet SHQIP….!

Turpi që nxjerr cullak fytyrën jo njerëzore të klasës politike!

Drejtor i Përgjithshëm i Institutit Kombëtar i Integrimit të Jetimëve Shqiptarë

Nesër është 20 Maj – “Dita Kombëtare e Jetimëve”

SQARIM PËR GAZETARËT, MEDIAT, INSTITUCIONET SHTETËRORE DHE OJF, etj…