“Kërcimi i hutave”, fotografi Jetmir Troshani merr Çmimin e Parë Ndërkombëtar të “FIOF 2024”

Shkodrani e fitoi në kategorinë Fotografia e Natyrës dhe Jetes së Egër nga Fondi Internacional për Fotografinë (FIOF)

Kur fotografoja të madhin Bahri Beci!

I qetë i qeshur me një humor tipik shkodran, realizuam një cikël të bukur fotografik.

Fotoja e famshme e David Ben-Gurion është realizuar nga shqiptari Gjon Mili

Fotoja e kryeministrit të parë të vendit hebraik, David Ben-Gurion, është realizuar nga fotografi korçar

Gazetari Raimond Kola, fotografi i “botës së egër”!

Gazetari Raimond Kola ka fotografuar gati 200 specie shpendësh dhe kafshësh të habitatit natyror shqiptar

Anesti Jançe, “Fotografi zyrtar” i Përmetit

Nesti ka realizuar mbi 60 mijë foto dhe disa qindra video nga rrethi i Përmetit