Mete takim me Wisner: Qeveria shqiptare mirëpret rritjen e investimeve amerikane

Ministri i Financave, Ervin Mete, priti të Ngarkuarin me Punë në Ambasadën e SHBA në Tiranë, David Wisner.

Rritja e bashkëpunimit dhe investimet, Mete pret Presidentin e Rajonit të Lombardisë

Gjatë këtij takimi u diskutua për mundësinë për rritjen e mëtejshme të investimeve italiane në vendin tonë

Mete: Papunësia ka zbritur në nivele të ulëta historike, prej 10.5%

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete tha sot se “papunësia ka zbritur në nivele të ulëta historike, prej 10.5%”.

Mete: Ekonomia shqiptare me ecurinë më pozitive në rajon

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete: Me pritshmëri për rritje të mëtejshme.

Gjermania dhe BE-ja mbështetje Transportit të Gjelbër në Tiranë me 81.2 milionë euro

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj dhe Drejtoresha e KfW në Shqipëri, Brit Horschke nënshkruan Marrëveshjet e Financimi

Mete takim me ambasadorin e Suedisë, thellim të mëtejshëm të bashkëpunimit

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete zhvilloi sot një takim me ambasadorin e Suedisë në Tiranë, Niklas Ström.

Mete takim me ambasadorin Steiner, diskutohet rritja e bashkëpunimit dhe e investimeve austriake në Shqipër

Aktualisht në vendin tonë operojnë 99 biznese me të paktën 1 aksioner me shtetësi austriake.

Mete: Shpërblim për fundvit për shtresat në nevojë!

Ministri i Ekonomisë dhe Financave: Në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, kemi miratuar Aktin Normativ

Mete: Samiti, mundësi e mirë për përfshirjen e diasporës në zhvillimin e ekonomisë së vendit

Ministria e Financave dhe Ekonomisë, në bashkëpunim me Ministrinë e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, organizuan panelin “Diaspora Shqiptare për Zhvillimin e Qëndrueshëm”, në kuadër të Samitit III të Diasporës.

Mete në ministerialin e Shkupit, prezantohet plani i ri i rritjes për Ballkanin Perëndimor

Pjesëmarrëse në ministerial ishte dhe ministrja e Shtetit dhe Kryenegociatorja, Majlinda Dhuka