Mete: Investimet e huaja afro 700 milionë euro në 6-mujorin e parë

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete, mori pjesë në mbledhjen e Asamblesë së Dhomës Amerikane të Tregtisë në Tiranë.

Mete: Shqipëria del nga lista “gri” e pastrimit të parave

Ministri i Financave dhe Ekonomisë Ervin Mete deklaroi se Shqipëria ka dalë nga lista gri e Task Forcës për Veprimin Financiar.

Mete: Ekonomia ecuri pozitive, të ardhurat rritje me 51 miliardë lekë

Të ardhurat e mbledhura në buxhetin e shtetit gjatë 9-mujorit të këtij viti rezultojnë 477.25 miliardë lekë.

Mete, me zyrtarët e lartë të BB dhe FMN: Ekonomia shqiptare iu rikthye rritjes së shpejtë

Këtë javë po zhvillohen takimet vjetore të Bankës Botërore (BB) dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) që po mbahen në Marrakesh, Marok.

Mete me përfaqësuesin e FMN: Angazhimi për të vijuar konsolidimin fiskal

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete zhvilloi një takim me Përfaqësuesin e Përhershëm të FMN-së për Ballkanin Perendimor, Sebastian Sosa

Rama në Zagreb, pritet me ceremoni zyrtare nga kryeministri kroat Plenković

Kryeministri Edi Rama po zhvillon sot një vizitë në Kroaci.

Mete: Ekonomia ecuri pozitive, të ardhurat 48.5 miliardë lekë më të larta

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete bëri të ditur sot se ekonomia po vijon ecurinë pozitive.

Mete: Hapësira të reja për bashkëpunim ekonomik me Italinë!

Shkëmbimet tregtare me Italinë janë rritur gjatë viteve të fundit, duke arritur në afro 3.5 miliardë euro në vitin 2022

Mete-Sejko: Shërbimet, turizmi dhe ndërtimi, rol kyç në rritjen ekonomike

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete, zhvilloi një takim me guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko