Faleminderit me zemër!

Nuk mund të mos i jem falenderuese Kryeministrit Rama për detyrën dhe vizionin që më besoi

Margariti: Po punohet për plotësimin e Regjistrit të Pasurive Kulturore

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti, bëri të ditur se po punohet për plotësimin e Regjistrit të Pasurive Kulturore.

Margariti: Ekspozita “Gjyqet” jo thjesht një dëshmi, por edhe reflektim mbi të shkuarën

Ekspozita do të jetë e hapur për publikun deri më 24 mars 2024.

Margariti: Fyejt e Gramshit shpallen pasuri kombëtare

Ky instrument konsiderohet si pjesë e rëndësishme e kulturës muzikore tradicionale shqiptare

Ekspozita imersive në Galerinë e Arteve Digjitale në Korçë, Margariti: Prekni nga afër engjëj dhe shenjtorë

Galeria e Arteve Digjitale (GAD) do të ofrojë përmes kësaj ekspozite unike, një eksperiencë të pazakontë, në prag festash.

Marëdhëniet me institucionet shtetërore, mblidhet Këshilli Koordinues i Diasporës

Në kuadër të 18 Dhjetorit, Ditës Kombëtare të Diasporës, u zhvillua në Tiranë mbledhja e Këshillit Koordinues të Diasporës

Ekspozita “Paskali, artistët e Jonit dhe mureve të gurta” hapet në Sarandë

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti: Veprat e ekspozuara vijnë në këtë ekspozitë nën kurimin e studiueses Suzana Varbarica.

Margariti në konferencën e UNESCO-s, “Trashëgimia kulturore në shek. XXI”

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti iu bashkua nismës së UNESCO-s dhe qeverisë italiane, “Call for Action”.

Margariti: Lajm i shkëlqyer zgjedhja e Shqipërisë si anëtare e Bordit Ekzekutiv të UNESCO-s

Ministrja e Kulturës falënderoi çdo anëtar të UNESCO-s që besoi në punën e Shqipërisë.

“Të ndaluara”, Bujar Kapexhiu: “Tre Kamberë në një derë” janë Rama, Basha dhe Veliaj

Panairi i 26-të i Librit u hap sot në Tiranë. Një ngjarje mbarëkombëtare e kulturës shqiptare.