Ata ishin shumë….

Ishin edhe Mësues, edhe Edukatorë të përkushtuar, atje, në Shtëpinë e Fëmijës në Sarandë.

Dritëroi bën dritë edhe me mungesën e tij fizike…

Ky BURRË i ndritur i Kombit tonë, është NJERIU që ka ndikuar fuqishëm në ndjesitë dhe shijet e mija estetike

Kujtim Laro ishte i madh si artist… por, edhe më i madh si Njeri!

Kujtim Laro, “Artist i Merituar”, mbetet një nga kompozitorët më unik në gjithë krijimtarinë e tij të pasur muzikore.

Historia e Osman Takes

një valle që dikur quhej Vallja e Burrave të Konspolit, i shpëtoi jetën një njeriu, emrin e të cilit e mban sot vallja, “Vallja e Osman Takës”.

Tahir Baçova, edhe pse në të ’90-tat e tij, më çuditi duke më surprizuar me një pyetje…

E pashë me admirim dhe me vëmendje për pak çaste këtë Njeri të veçantë.

Në çdo notë e vija pentagrami është Ajo!

Edhe 100 vite plot Bekime e shtrenjta Mikja ime e vyer, Zhuljana Jorganxji. Mikja e çdo vatre shqiptarie ku flitet dhe këndohet SHQIP….!

Turpi që nxjerr cullak fytyrën jo njerëzore të klasës politike!

Drejtor i Përgjithshëm i Institutit Kombëtar i Integrimit të Jetimëve Shqiptarë

Nesër është 20 Maj – “Dita Kombëtare e Jetimëve”

SQARIM PËR GAZETARËT, MEDIAT, INSTITUCIONET SHTETËRORE DHE OJF, etj…

Lamtumirë Matilda!

Mirënjohje për të gjithë ata që u bënë mbështetës dhe ia bënë më të lehtë rrugëtimin e sakrificës dhe të vuajtjes Matildës së pafat….

Pengu i një dashurie të humbur!

Historia e trishtë e jetimit: Lindi nga dashuria, u braktis nga gjakmarrja dhe vdiq mes dashurisë…