Agim Sulaj, piktori me 250 çmime ndërkombëtare!

Piktori dhe karikaturisti i famshëm vlonjat numëron deri tani 36 ekspozita personale.

Vizatimet surreale të Avni Delvinës, përsosmëri e mjeshtërisë

Janë mbi dymijë punë të tilla që Avni Delvina ka realizuar 20 vite të fundit

Pengu i madh i Fatmir Haxhiut!

Në 28 dhjetor 1927 u lind Fatmir Haxhiu, “Piktor i Merituar” dhe “Mjeshtër i Madh i Punës”

Dheu (toka) pas shiut!

Pikturat duken si një poezi me nota romantike që karakterizon veprat e Luljeta Rama Muçajt.

“Metaforma – shtëpia dhe bota”

Ekspozita e Fabio Thaçit u përurua sot në Galerinë FAB . Do të qëndrojë e hapur deri në 26 dhjetor.

Vermeer, “sfinksi” që nuk humbi

Vermeer mbetet «star»-i i piktorëve holandezë të shekullit të tij, në sajë të mjeshtërisë dhe perfeksionit të tij

Faleminderit President!

Piktori i njohur: Ardhja e Presidentit të Republikës, në ekspozitën tonë “Plein Air” ka një rëndësi e vlerë të veçantë.

Edison Gjergo, shpirti i ndjerë i Artit Shqiptar!

“- Sot është Dita Ndërkombëtate e Artistit. Ku të shkon mendja? – Tek piktori Edison Gjergo? – Pse?…”

Mira Kuçuku pikturon alkiminë dhe magjinë në tym

Një ekspozitë në “Maison de l’Albanie” që duhet ta shikoni!

Monografia e piktorit Fatbardh Marku, një trilogji e bukur arti!

Fatbardh Marku prezantoi në Panairin e 26-të të Librit albumin e tij me vizatime dhe grafika 1972-2022 .