Ambasadorja e Kinës takon Ministrin e Jashtëm të Shqipërisë

Të dy palët shkëmbyen mendime për marrëdhëniet Kinë-Shqipëri.

Ambasadorja e Kinës takim me Kryebashkiakun Veliaj

Të dy palët shkëmbyen mendime mbi marrëdhëniet Kinë-Shqipëri dhe bashkëpunimin dypalësh vendor.