Karçanaj në sesionin e OEWG: Bashkëpunim mes shteteve aleate për t’iu përgjigjur kërcënimeve kibernetike

AKSHI mori pjesë në sesionin e 7-të OEWG, Asambleja e Përgjithshme e OKB-së me Grupin e Punës për Sigurinë dhe Përdorimin e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit 2021-2025

Zgjidhjet “Green”, AKSHI zbaton modelin e suksesshëm të kursimit të energjisë në Data Center

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit jep kontributin e saj

AKSHI: e-Albania do të përdorë Inteligjencën Artificiale

Në portalin e-Albania, sot kemi 1233 shërbime publike për qytetarët dhe biznesin

Karçanaj: Shqipëria plotësisht digjitale në 2030, përmes Inteligjencës Artificiale

Në platformën e-Albania janë rreth 1231 shërbime elektronike ose 95 % e të gjitha shërbimeve publike shtetërore.

Gonxhja: Adresim i sfidave të transportit rrugor me modelet më të avancuara digjitale

Drejtori i Drejtorisë së Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, Blendi Gonxhja mori pjesë në workshop-in e EU4LEA (Bashkimi Evropian për Zbatimin e Ligjit në Shqipëri).