Java e Ndërgjegjësimit për Mbrojtjen e Viktimave të Krimit, Manja: Bashkë për një shoqëri më të sigurt

Ministria e Drejtësisë do të organizojë nga data 15 shkurt deri në 22 shkurt 2024, Javën e Mbrojtjes së Viktimave të Krimit në Shqipëri.


Ministria e Drejtësisë do të organizojë nga data 15 shkurt deri në 22 shkurt 2024, Javën e Mbrojtjes së Viktimave të Krimit në Shqipëri.

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja, përmes një videomesazhi në rrjetet sociale, tha se kjo javë ndërgjegjësimi do të realizohet çdo vit.

“Qeveria shqiptare ka miratuar të parën strategji Ndërsektoriale për Mbrojtjen e Viktimave të Krimit. Kjo strategji, siguron një kuadër garantues për mbrojtjen e viktimave. Nga data 15 shkurt deri më 22 shkurt 2024, Ministria e Drejtësisë Organizon javën e Mbrojtjes së Viktimave në Shqipëri”, thekson Manja.

“Kjo nismë do të jetë e përvitshme! Ftojmë të gjithë aktorët, përfaqësues të institucioneve qendrore, vendore, shoqërinë civile, mediet dhe komunitetin të bashkohen me ne në këtë fushatë ndërgjegjësimi. Mbrojtja e viktimave të krimit është një detyrë qytetare për një shoqëri të sigurt”, përfundon Manja.

📽️ | Java e Ndërgjegjësimit për Mbrojtjen e Viktimave të Krimit. Bashkë për një shoqëri më të sigurt! ✅🤝 #NëMbrojtjeTëViktimaveTëKrimit

📽️ | Java e Ndërgjegjësimit për Mbrojtjen e Viktimave të Krimit. Bashkë për një shoqëri më të sigurt! ✅🤝
#NëMbrojtjeTëViktimaveTëKrimit

Posted by Ulsi Manja on Tuesday, February 6, 2024

Katër marrëveshjet e arritura në Samitin Ballkani Perëndimor-BE

Na ulja e kostove të transaksioneve bankare te korsitë e gjelbra

Global 360

Rezoluta e PE: Mungesa e suksesit në dialogun Kosovë-Serbi dëmton besueshmërinë e BE-së

PE-ja i bëri thirrje Bashkimit Evropian që ta ndryshojë qasjen në dialog, në mënyrë që të ketë përparim.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

“La dolce vita”, një kontrapunkt aktual edhe i shoqërisë sonë

Një botë kukullash, një botë teatri. Botë që duket në dritë, po që s'ka më dritë.

Profil

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Masmedia

Katër marrëveshjet e arritura në Samitin Ballkani Perëndimor-BE

Na ulja e kostove të transaksioneve bankare te korsitë e gjelbra