Ushtria shqiptare merr pjesë në stërvitjen shumëkombëshe “Golden Fleece 2023”

Stërvitja ka për qëllim ndëveprimin mes aleatëve në operacionet e përbashkëta në mbështetje të paqes.


Trupat shqiptare të Forcave të Armatosura të Regjimentit të Kembësorisë së Jugut, po marrin pjesë në stërvitjen shumëkombëshe “Golden Fleece 2023” në Selanik.

Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi u shpreh se, trupat e Regjimentit të Këmbësorisë së Jugut, po tregojnë nivel të lartë përgatitjeje në stërvitjen shumëkombëshe “Golden Fleece 2023” në Selanik.

Peleshi u shpreh krenar për trupat e Regjimentit të Kembësorisë së Jugut, të cilët po tregojnë nivel të lartë përgatitjeje në stërvitjen shumëkombëshe Golden Fleece 2023 në Selanik, përkrah kolegëve nga Greqia, Maqedonia e Veriut dhe Rumania.

Sipas tij, stërvitja ka për qëllim ndëveprimin mes aleatëve në operacionet e përbashkëta në mbështetje të paqes.

Katër marrëveshjet e arritura në Samitin Ballkani Perëndimor-BE

Na ulja e kostove të transaksioneve bankare te korsitë e gjelbra

Global 360

Rezoluta e PE: Mungesa e suksesit në dialogun Kosovë-Serbi dëmton besueshmërinë e BE-së

PE-ja i bëri thirrje Bashkimit Evropian që ta ndryshojë qasjen në dialog, në mënyrë që të ketë përparim.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

“La dolce vita”, një kontrapunkt aktual edhe i shoqërisë sonë

Një botë kukullash, një botë teatri. Botë që duket në dritë, po që s'ka më dritë.

Profil

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Masmedia

Katër marrëveshjet e arritura në Samitin Ballkani Perëndimor-BE

Na ulja e kostove të transaksioneve bankare te korsitë e gjelbra