Ambasada e Shqipërisë pritje për bashkëshortet e Atasheve Ushatarakë në Greqi

Zonjat e huaja patën mundësinë të njihen me traditat, kulinarinë dhe mikpritjen e ngrohtë shqiptare.


Ambasada e Shqipërisë në Athinë organizoi një pritje për një grup të bashkëshorteve të Atasheve Ushatarakë të akredituar në Greqi.

Sipas njoftimit të ambasadës, zonjat patën mundësinë të njihen me traditat, kulinarinë dhe mikpritjen e ngrohtë shqiptare.

E pranishme ishte dhe ambasadorja Luela Hajdaraga.

POSTIMI I AMBASADËS

Patëm kënaqësinë të mikpresim në ambientet e Ambasadës së RSH-së në Athinë një grup të bashkëshorteve të Atasheve Ushatarakë të akredituar në Greqi, me të cilat bashkëbiseduam miqësisht rreth vendeve tona, kontributin e grave në zhvillimin e tyre, por dhe sfidat që ato ndeshin gjatë shoqërimit të bashkëshortëve ushtarakë në detyrat e tyre, në shtete të ndryshme.

Gjatë këtij takimi, të organizuar nga ana jonë, nën kujdesin e bashkëshortes së Atasheut Ushtarak shqiptar, znj. Mrike Berzani, zonjat patën mundësinë të njihen me traditat, kulinarinë dhe mikpritjen e ngrohtë shqiptare.

✅ Patëm kënaqësinë të mikpresim në ambientet e Ambasadës së RSH-së në Athinë një grup të bashkëshorteve të Atasheve…

Posted by Albanian Embassy in Greece – Ambasada Shqiptare në Greqi on Friday, October 20, 2023

Bota përmes statistikave!

Bota ku jetojmë përmes shifrave për gjeografinë, popullsinë, burimet natyrore dhe vecanërisht ekonominë.

Global 360

SHBA, të burgosurit diplomohen në universitetet më të mira

Marrja e diplomës u mundëson të burgosurve të integrohen më lehtë në shoqëri pas kryerjes së dënimit

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Bota përmes statistikave!

Bota ku jetojmë përmes shifrave për gjeografinë, popullsinë, burimet natyrore dhe vecanërisht ekonominë.