Bushati takim me ambasadorin e Kosovës në SHBA

Ambasada e Republikës së Kosovës ishte ndalesa e parë e takimeve zyrtare të ambasadorit të caktuar Ervin Bushati


Ambasada e Republikës së Kosovës ishte ndalesa e parë e takimeve zyrtare të ambasadorit të caktuar Ervin Bushati me trupin diplomatik të akredituar në Uashington DC.

Në një atmosferë vëllazërore, ambasadori Ilir Dugolli uroi ambasadorin Bushati për marrjen e detyrës dhe e njohu atë me veprimtarinë e trupit diplomatik në Uashington DC. Ndër të tjera, shprehu gatishmërinë e plotë për vijimin e bashkëpunimit ndërmjet dy përfaqësive.

Ambasadori Bushati shprehu falenderimet e rastit për mikëpritjen e ngrohtë dhe nënvizoi domosdoshmërinë e bashkëpunimit ndërmjet dy ekipeve të ambasadave, përfshirë dhe organizmin e aktiviteteve dhe nismave të përbashkëta. Përmes bashkëpunimit të ngushtë dhe komunikimit të vazhdueshëm, do të ndihmojnë në promovimin e interesave dhe prioriteteve të përbashkëta.

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!

Global 360

Trump pa imunitet, gjyqtarja: Do të ndiqet penalisht!

Donald Trump është i pari ish-president që përballet me akuza penale.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!