Mesazhi i Blinken: Miqësia e Shqipërisë, mbështetje e vyer për SHBA

Ambasadori i Shqipërisë në SHBA, Ervin Bushati, u prit në një takim nga Sekretari Amerikan i Shtetit, Antony Blinken.

Bushati takim me ambasadorin e Kroacisë, në Uashington

Aambasadori i ri i vendit tonë në SHBA, Ervin Bushati ka filluar takimet e kortezisë me trupin diplomatik në Uashington DC.

Bushati takim me ambasadorin e Kosovës në SHBA

Ambasada e Republikës së Kosovës ishte ndalesa e parë e takimeve zyrtare të ambasadorit të caktuar Ervin Bushati

Ambasadori Bushati paraqet kopjen e letrave kredenciale në SHBA

Ambasadori i caktuar i Shqipërisë në SHBA, Ervin Bushati, paraqiti kopjen e letrave kredenciale tek Shefi i Protokollit në detyrë në Departamentin e Shtetit z. Ethan Rosenzweig.

Ambasadorja Faber takim me Nansi Pelosi: Mirënjohje për mbështetjen e fuqishme ndaj Shqipërisë

Kryediplomatja e Shqipërisë në SHBA u prit në një takim lamtumire nga ish-kryetarja e Kongresit Amerikan.

Faber: Takim i mrekullueshëm me Senatorin Steve Daines

Ambasadorja shqiptare: Biseduam për marrëdhëniet e shkëlqyera Shqipëri-SHBA

Ambasadorja Faber: Shqipëria qëndron çdo ditë me Ukrainën!

Ambasadorja e Shqipërisë në SHBA ishte në “Shtëpinë e Ukrainës” dhe shkruajti mesazhin e saj të solidaritetit