Ambasadori Kurtezi, takim lamtumire me Presidentin e Malit të Zi

Presidenti Milatoviq vlerëson kontributin e Ambasadorit në intensifikimin e bashkëpunimit politik

Arritjet e ҫmuara të depozituara në “valixhen diplomatike”

Mesazh i Ambasadorit Ridi Kurtezi, përpara përfundimit të misionit diplomatik në Malin e Zi.

Begaj dekreton pesë ambasadorë të rinj, Ervin Bushati në SHBA

Dekretohen ambasadoret ne SHBA, Gjermani, Turqim, Azerbajxhan, Mali i Zi dhe Emiratet e Bashkuara Arabe