Transporti i gjelbër, taksitë elektrike dhe transformimi i Piramidës tërheqin vëmendjen e medieve gjermane

Transformimi i Tiranës nga një qytet tipik komunist në një metropol i prirur drejt transportit të gjelbër ka tërhequr vëmendjen edhe të mediave dhe blogerëve të huaj.