Gazetari Raimond Kola, fotografi i “botës së egër”!

Gazetari Raimond Kola ka fotografuar gati 200 specie shpendësh dhe kafshësh të habitatit natyror shqiptar

Fondacioni që drejton i nxori nga Afganistani, gazetarja e BBC takon në Lezhë vajzat afgane

Gazetarja dhe prezantuesja e njohur e BBC World News, Yalda Hakim, është takuar në Lezhë me vajzat afgan

Ambasadori Noah Gal Gendler: Izraeli, bashkëpunim të shumëanshëm me Shqipërinë!

Noah Gal Gendler, Ambasador i Izraelit në vendin tonë, në një intervistë për Top Channel dha këtë koment për 30-vjetorin e marrëdhënieve shqiptaro-izraelite.