Pirdeni takim me Robinson: Intensifikim i agjendës antikorrupsion të qeverisë shqiptare

Ministrja e Shtetit për Administratën Publike dhe Antikorrupsionin, Adea Pirdeni zhvilloi një takim me me ndihmëssekretarin e Shtetit për Çështjet Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe të Zbatimit të Ligjit, Todd Robinson.

Robinson në Tiranë, Ambasada: Takime për të theksuar bashkëpunimin e fortë mes SHBA dhe Shqipërisë

Ndihmëssekretari i Shtetit për Çështjet Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe të Zbatimit të Ligjit (INL) Todd Robinson mbërriti në Tiranë për një vizitë zyrtare.