1000 eksperimentet sekrete me bunkerët në Shqipëri

Shifra e artikuluar masivisht ka qen 750 mijë. Po a ka pasur realisht Shqipëria 1 bunker për 4 banorë?

Sekretet e regjimit komunist, llogari në dollarë në 12 banka amerikane!

Dokumentet sekrete: Si funksiononte rrjeti i llogarive bankare që regjimi komunist kishte hapur në bankat amerikane dhe zvicerane

Savo Zllatiç, i besuari i Titos në “lojën” kundër Enver Hoxhës për të vendosur dinarin në Shqipëri

“Marshalli” Tito e kishte skicua Shqipërinë, si vendi i shtatë Federatës së Republikës Jugosllave.

Ekonomistët e shquar që lanë gjurmë në industrinë bankare në Shqipëri

Nga Mehdi Frashëri te Dr.Dhimitër Pasko. Stefan Curani, ministri që futi Shqipërinë në “Unionin Monetar Latin”.

Italiani Mario Alberti, Guvernatori i Parë i Bankës Kombëtare së Shqipërisë

Akti i themelimit të Bankës u firmos nga ministri i Financave, Mufid Libohova dhe Mario Alberti