Karta e Studentit edhe në Bashkinë e Kamzës, Manastirliu: Shërbime falas për studentët e Universitetit Bujqësor

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Ogerta Manastirliu dhe Kryetari i Bashkisë së Kamzës Rakip Suli nënshkruan marrëveshjen për implementimin e Kartës së Studentit

Zgjedhjet Vendore, Rakip Suli fiton në Bashkinë Kamzë

Rakip Suli ka fituar mandatin e dytë nën logon e PS për bashkinë Kamzë, në zgjedhjet e 14 majit.