Kreu i FA-së në Komitetin Ushtarak të NATO-s: Mbështetje KFOR për sigurinë në Kosovë dhe me gjerë

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, gjeneralmajor Arben Kingji, mori pjesë në takimin e Komitetit Ushtarak të NATO-s, në nivel shef shtabi, të mbajtur në Oslo, Norvegji.

Në pikëpyetje dëbimi nga Norvegjia i një ish-komandanti të grupit Wagner

Një grup rus i të drejtave të njeriut tha se ish-mercenarit i është komunikuar deportimi drejt Rusisë.