Flokët e borës…

“Flokët e borës
bien e shkrijnë në qepallat e mia,
kaq lot të bukur,
kaq lot të bardhë…”

Kumtim për një libër!

Reflektimi magjepsës i ballafaqjeve shkëlqimtare të Natasha Lakos në librin “Njeriu si një tjetër”

Zhuliana Jorganxhi, të banosh në mirënjohjen e njeriut…!

(Përsiatje mbi personalitetin artistik të poetes së mirënjohur të teksteve të këngës në RTSH, ZHULIANA JORGANXHI)

“Rikard, përcjellja e fundit” në Përjetësi!

Regjisori Mevlan Shanaj dhe skenaristja Natasha Lako shfaqën dje dokumentarin kushtuar aktorit Rikard Ljarja

Sadik Bejko, 80-vjetori i artë i shkrimtarit!

“Shtëpia Studio Kadare” dhe PEN Qendrat e Shqipërisë dhe Kosovës, organizuan një ceremoni mes miqsh dhe artistësh

Të jetosh edhe përtej vdekjes!

(Përsiatje mbi librin e ri me kujtime: “Ky është Dritëroi im”)