Në Lezhë po realizohet profecia e Ben Blushit te “Kompoti”

Gjate 2023, në Qarkun e Lezhes kanë ardhur në jetë vetëm 881 foshnja, një pjesë e konsiderueshem bebe afgane

“Komploti” i Ben Blushit, metafora therrëse e Shqipërisë 2044!

Pas 20 vjetësh, në Shqipëri do të ketë 200 mijë afganë dhe 700 mijë shqiptarë. Shqipëria, një “shtet afgan”.

Një falenderim!

E kuptoj sesa bukur është të hysh në shtëpinë e dikujt si një libër.

“Komploti” i Ben Blushit vendos rekord në Panair

Beni të fut në botën e personazheve të tij. Bashkëjeton me ta, edhe pse ngjarja ndodh në vitin 2044!

“Komploti”

Komploti përfundon me një tentativë të për grusht shteti, për ta kthyer Shqipërinë në një Afganistan të vogël në mes të Europës.