Konstituohet në Komisionin e Ligjeve grupi i punës për ligjet me shumicë të cilësuar

Për Partinë Socialiste janë Klotilda Bushka, Damian Gjiknuri dhe Toni Gogu. Opozita u përfaqësua nga Oerd Bylykbashi, Dhurata Çupi dhe Erisa Xhixho.

Përmbushja e rekomandimeve të Komitetit kundër Torturës të KiE-së, Bushka takon Gulia Re

Kryetarja e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, Klotilda Bushka, u takua sot me shefen e Zyrës së Këshillit të Evropës (KiE) në Shqipëri, Gulia Re.

Tafa: Përcaktim me ligj i kornizës ligjore për sigurinë kibernetike

Në drejtimin e kryetares Klotilda Bushka, komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, në mbledhjen e tij të radhës online mori në shqyrtim dy projektligje.

Bushka: Avancimi i Reformës në Drejtësi, i rëndësishëm për eficiencën e gjyqësorit

Kryetarja e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, Klotilda Bushka, zhvilloi një takim pune me dy bashkëraportuesit për Shqipërinë

Wisner takim me Bushkën e Çupin, në fokus Reforma në Drejtësi

I Ngarkuari me Punë i SHBA-së në Tiranë, David Wisner zhvilloi sot takime me drejtueset e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut.

Nikolla takon Presidenten e Asamblesë Parlamentare të OSBE, Cederfelt

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, e shoqëruar nga Kryetarja e Komisionit të Ligjeve Klotilda Bushka dhe Zëvendëskryetarja Dhurata Çupi, u takua me Presidenten e Asamblesë Parlamentare të OSBE, Margareta Cederfelt.

Bashkëpunim midis parlamenteve të Shqipërisë dhe Portugalisë

Diskutimet u fokusuan edhe në fuqizimin e autonomisë vendore dhe administratës publike cilësore