Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë takim pune me Ambasadorin e Turqisë, Tayyar Kagan Atay

Ambasadorët ndanë vlerësime edhe rreth zhvillimeve në të dy vendet respektive, bashkëpunimit të tyre në organizatat shumëpalëshe

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë përshëndet zhvillimin në Tiranë të Samitit për mbështetjen e kauzës së Ukrainës

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë përshëndet zhvillimin në Tiranë të Samitit për mbështetjen e kauzës së Ukrainës

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë i shqetësuar për reduktimin e buxhetit për Këshillin Kombëtar Shqiptar në Luginën e Preshevës

Qeveria e Republikës së Serbisë, Ministria e të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave e Serbisë ka reduktuar me mbi 1 milion dinarë buxhetin për Këshillin Kombëtar Shqiptar (KKSH) në Luginën e Preshevës për vitin 2024.

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë pret Ambasadorin e Republikës së Azerbajxhanit në Shqipëri

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë (KASH) priti në një takim mirësardhjeje Ambasadorin e ri rezident të Republikës së Azerbajxhanit në Shqipëri, Shkëlqesinë e Tij Zotin Anar Huseynov.

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë uron Talat Xhaferin për zgjedhjen e tij si Kryeministër i RMV

Republika e Maqedonisë Veriut do të ketë një Kryeministër Shqiptar, i pari në historinë e moderne të këtij shteti.

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë pret Ambasadoren e re të RP të Kinës në Shqipëri

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë e uroi diplomaten e lartë kineze, Pang Chuxue, për fillimin e misionit në vendin tonë

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë (KASH) uron përzemërsisht qytetarët e Republikës së Kosovës me rastin e liberalizimit të vizave dhe levizjen e lirë në shtetet e Bashkimit Europian

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë është krenar që liberalizimin e vizave nga BE për qytëtarët e Kosovës e ka patur prioritet në agjendën e tij

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë pret të Ngarkuarin me Punë të Ambasadës së SHBA

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë : Ritheksuam rëndësinë e thellimit të mëtejshëm të marrëdhënieve tona dypalëshe