Bergner: Gjermania mbështet një anëtarësim të afërt të Shqipërisë në BE

Ambasadori gjerman Karl Bergner takohet me Bledi Çuçin, kryetari i ri i grupit parlamentar të miqësisë Shqipëri-Gjermani

Gonxhja me ambasadorin gjerman Bergner: Potenciale për programe bashkëpunimi

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja zhvilloi një takim me ambasadorin gjerman Karl Bergner

Demo pret ambasadorin gjerman: Mbështetje disa projekteve në Berat

Kryebashkiaku Demo: Disa nga projektet që Gjermania mbështet në qytetin tonë dhe që janë të një rëndësie të lartë

Ambasadori gjerman Bergner, takim me deputetë të Komisionit të Ekonomisë

Sipas të dhënave të QKB-së, deri në mesin e vitit 2023 numëroheshin 375 biznese gjermane me status aktiv që operojnë në Shqipëri.

Nikolla: Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Gjermanisë mbështeten në vlerat e besimit dhe bashkëpunimit

Kryetarja e Kuvendit priti anëtarët e Grupit Parlamentar të Bundestagut për Evropën Juglindore, deputetët Thomas Hacker dhe Stephan Brandner

Ambasadori gjerman viziton “Lufthansa Industry Solutions”, në Tiranë

Me mbi 450 punonjës Lufthansa Industry Solutions është një nga kompanitë lider në industrinë e IT-së në Shqipëri.

Ambasadori gjerman: Mbështesim procesin e anëtarësimit të Shqipërisë në BE

Ambasadori Karl Bergner, në pritjen vjetore të Shoqatës Gjermane të Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA)

Bashkëpunimi mes Shqipërisë dhe Gjermanisë, ambasadori Bergner takon kryebashkiakun Veliaj

Ambasadori Karl Bergner zhvilloi një vizitë kortezie me kryetarin e Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj.

Bashkia e Tiranës dhe Ambasada Gjermane mbështesin 23 fermerë me makineri bujqësore

Kryebashkiaku Erion Veliaj: Mini-Grante në formë makinerish bujqësore. Bergner: Vazhdojmë me projektin.

Gjermania, pajisje me vlerë 30 mijë euro për Drejtorinë e Policisë së Tiranës

Ambasadori i Gjermanisë në Tiranë, Karl Bergner i dorëzoi drejtorit të Policisë Vendore Tiranë, Tonin Vocaj, pajisje me vlerë 30.000 euro